5# tips för gamingrummet

Du ska inreda ett riktigt gamingrum. Här kommer tipsen för att skapa ett skönt ställe att spela och vara i.

1# Stor skärm

Naturligtvis vill du spela mot en så stor skärm som möjligt, särskilt om du spelar fotbollsspel eller bilsporter, så att det verkligen känns när du lägger en straffspark eller sladdar. Satsa på en stor skärm eller projektor. Ett tips är att både skapa ett gaming- och hemmabiorum. Gör det enkelt att möblera om så att du både kan spela själv och bjuda in tio kompisar på filmmaraton.

2# Mörkläggning

Många gånger passar ett rum i källaren eller ett rum som ligger norrut bäst som gamingrum. Köp mörkläggningsgardiner så får du det riktigt mörkt.

3# Soffa

Köp en stor soffa. Det är skönt att kunna vara flera som spelar och att alla kan sitta bekvämt. Eller om du ska se på film. Satsa gärna på en hörnsoffa. Om du köper en bäddsoffa kan du också använda gamingrummet som gästrum.

4# Barnvänligt rum

Låt gamingrummet vara ett barnvänligt rum. Sätt inte upp planscher som kan skrämma barn, utan låt det också vara ett rum där mindre barn kan få testa på att spela fotboll med dig eller träna matte. I slutändan kommer rummet användas mer om många trivs i det.

5#Minikyl

Skaffa en minikyl. Där kan du ställa in några colaflaskor, mjölk, smör och ost. Bredvid minikylen har du ett litet skafferi med bröd och annat ätbart. Du kan också ha en te- och kaffekokare, så kan du alltid ta dig en värmande kopp.

Rekommenderade artiklar