Elbilsladdning till elbilsägaren och dataspelsfantasten

Att äga en en elbil är en fantastisk förmån då en elbil har många positiva fördelar! När man har en elbil behöver man även en riktigt bra laddare och tillbehör till laddaren för en optimal och snabb energiöverföring. Tycker man om det senaste inom teknik, kan också de nyaste dataspelen vara något för teknikälskaren.

Smart elbilsladdning medan man spelar dataspel

Fördelen med en elbil är att den kan stå och ladda upp sig medan man gör annat i hemmet efter att man kommit hem från jobbet. En elbilsägare bör bo i hus eller radhus med garage då man måste ha en egeninstallerad laddstation till sin elbil. Trött efter jobbet kan man ställa bilen i garaget medan man utför sina dagliga sysslor i hemmet och bilen kan lätt stå och ladda över natten, eller medan man spelar riktigt bra pc-spel på datorn. För en effektiv laddning av elbilen, är en elbilsladdning med kraftfulla laddboxar ett perfekt val! Laddboxarna köper man online tillsammans med laddkablar av högsta kvalitet framtagna i Tyskland. Både laddboxar och kablar går att köpa med varierande strömstyrka och utföranden.

Spela i VR medan man laddar bilen

Det tar olika lång tid att ladda en bil hemma och då kan man ägna sig åt att spela dataspel på datorn med virtual reality, eller förkortat VR. Om datorn ska klara av att vara redo för kraftfull virtual reality, finns det bra tips hur en dator klarar VR-spel på bästa sätt som är bra att känna till. Medan man spelar dataspel och laddar elbilen, är det bra att känna till skillnaden mellan att ladda elbilen hemma, eller snabbladda vid en utvald laddstolpe. Att ladda bilen hemma kan variera i laddtid, men man får räkna med att det tar runt 2-4 timmar. Mycket beror på batteri och bilmodell samt laddboxens kapacitet. Står bilen över natten, är den garanterat laddad och klar för morgonen när man ska till jobbet eller andra destinationer. Tack vare smart elbilsladdning med laddboxar, kan man ägna sig åt medryckande dataspel i virtual reality medan bilen blir laddklar. Det finns massor av häftiga spel som är kompatibla med pc. Några bra exempel på dataspel i virtual reality för pc är Richie´s plank där man får uppleva att gå ut på en planka bland höghus 160 meter upp i luften, Star Trek: Bridge Crew ett rymdäventyr där man får vara huvudpersonen i spelet, det vill säga kaptenen ombord, eller till exempel Everest där man får känslan av att vara en professionell bergsklättrare.

Rekommenderade artiklar