Spela bättre med en ny PS5 kontroll

Dataspel och TV-spel är en populär hobby bland såväl barn som vuxna i Sverige. I själva verket är det så populärt att undersökningar visar att svenskarna är de som spelar mest i hela Europa. En bidragande orsak till dataspelens framgång beror på den tekniska utvecklingen med kraftfullare datorer och snabbare internethastigheter.

Spela online med andra på ett ögonblick

Numera kan spelare på ett ögonblick ansluta sig till en server och spela med tusentals andra spelare från hela världen. Faktum är att det mest populära sättet att spela är online tillsammans med andra verkliga spelare. Denna sociala aspekt ger dataspelen en helt annan form av utmaning och spänning.

Några av de mest populära onlinespelen på marknaden är:

  • Call of Duty: Modern Warfare.
  • Counter-Strike: Global Offensive.
  • Fortnite Battle Royale.
  • Leauge of Legends.
  • World of Warcraft.
  • Dota 2.

Gemensamt för ovanstående spel är att de kräver att du är vaksam och har snabba reflexer. Det kan räcka med att du tittar bort en sekund eller blir distraherad av ditt husdjur för att misslyckas med ett mål. Dessutom kräver dessa spel samarbete, koordinering och kommunikation mellan spelare i samma grupp. Vikten av att du är koncentrerad på spelet och har en välfungerande utrustning kan därför inte understrykas nog. Inte minst bör varje dedikerad spelare investera i en riktigt bra datormus och handkontroll. Även om du alltid kan öva dig och bli bättre kommer du alltid begränsas till kvaliteten på din kringutrustning och komponenter.

Köp en ny PS5 kontroll

Många dataspel är kompatibla med Playstation och det ger dig möjligheten att använda en ny PS5 kontroll. Förslagsvis har du Playstation 5 – Dualsense Handkontroll från Webbhallen som är Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, gadgets och spel. Dualsense kommer med haptisk feedback för mer exakta vibrationer och adaptiva utlösare som låter dig känna mer motstånd. Den har även en inbyggd mikrofon som gör det smidigt att prata med andra spelare utan headset. Dualsense kommer att ta ditt spelande till en helt annan nivå och få alla att häpna, så gå in på Webbhallen redan nu och lägg din beställning. Eftersom den har fått ett snittbetyg på fem av fem stjärnor kommer du knappast att ångra dig!

Rekommenderade artiklar